×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Monday, 7 July , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
۴۰ مبتلا و یک فوتی ناشی از کرونا طی ۶ روز در آذربایجان‌غربی

رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان‌غربی گفت: طی ۶ روز گذشته (شنبه تا جمعه هفته قبل)، فقط یک فوتی بر اثر ابتلا به کرونا در این استان ثبت و ۴۰ نفر نیز به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند.

علی افشانی  افزود: در این مدت، همچنین تعداد بستری شدگان از ۱۹ نفر به ۱۸ نفر کاهش یافته که امیدواریم همین روند کاهشی ادامه یابد.
وی اضافه کرد: کاهش ۱۰ نفری بیماران در بخش‌های آی سی یو و همچنین کاهش ۱۱ نفری استفاده کنندگان از ونتیلاتور نیز در این مدت استان ثبت شده است.
رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان غربی ادامه داد: تاکنون بیش از ۳۶۵ هزار و ۵۴۰ مورد ابتلا و متاسفانه هفت هزار و۷۳۸ مورد فوتی ناشی از بیماری کووید ۱۹ در استان به ثبت رسیده است.
افشانی گفت: البته در ۶ روز گذشته روند واکسیناسیون هم در آذربایجان غربی مناسب نبود بطوریکه ۸۵۲ دُز واکسن در ۶ روز تزریق شد و متوسط روزانه ۱۴۲ دُز را نشان می‌دهد.
وی اظهار کرد: تاکنون بیش از ۶ میلیون و ۲۱۳ هزار دُز واکسن کرونا در آذربایجان غربی تزریق شده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


سامانه جامع رسانه های کشور