×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۷ دی , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Sunday, 28 December , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 2 خبر
هشدار سازمان جهاد کشاورزی؛ کشتارگاه‌های کم‌کار در آذربایجان‌غربی تعزیراتی می‌شوند

 رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی با تاکید بر انجام اقدامات کنترلی در زمینه تنظیم بازار مرغ گفت: در صورت کم کاری و عدم کشتار کافی، کشتارگاه‌ها تعزیراتی شده و از خروج و انتقال مرغ از استان و قطعه بندی جلوگیری می‌شود.

محمد رضا اصغری در نشست بررسی مشکلات مرغداران آذربایجان‌غربی افزود: ۹۰ درصد از زنجیره‌های مرغ گوشتی در استان نهاده‌های خود را به صورت دولتی و ۱۰ درصد به صورت آزاد تهیه می‌کنند.

وی با بیان اینکه فقط ۱۰ درصد از مرغداران که خارج از زنجیره هستند نهاده را با نرخ آزاد تهیه می‌کنند، تصریح کرد: ما در این زمینه تابع قوانین دولتی بوده و هیچ گونه افزایشی در نرخ مرغ عرضه شده نداریم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه در استان قیمت مرغ بسیار پایین‌تر از اغلب استانهاست، اظهار کرد: قیمت این محصول در بازار عرضه یک میلیون و ۳۵۰ هزار ریال است که ما در قیمت‌ها مانند همه استان‌ها تابع مصوبات کشوری و موظف به رعایت هستیم.

وی گفت: این استان تولید کننده مرغ گوشتی بوده و ۳۰ درصد مازاد تولید داریم و افزایش قیمت نیز به تازگی ابلاغ شده و هیچ‌گونه افزایشی نیز نداریم.

اصغری با اشاره به خرید بیش از ۲ هزار تن نهاده برای تامین نیاز زنجیره‌های مرغ گوشتی استان، اضافه کرد: در ایام تابستان از نظر نهاده‌ها وضعیت مطلوبی نداشتیم ولی با تغییر رویه در وزارت جهادکشاورزی این وضعیت بهبود پیدا کرده‌ است.

وی با اشاره به اینکه وجود نوسانات در تولید طبیعی است، بیان کرد: ما برای اینکه مصرف کنندگان دچار مشکل نشوند، در تلاش شبانه‌روزی و با اقدامات کنترلی، درصدد تنظیم بازار هستیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه مشکلات مرغداران به مسوولان کشوری منعکس می‌شود، اظهار کرد: هر گونه اصلاح قیمت وابسته به تصمیمات کلان کشوری است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


سامانه جامع رسانه های کشور