×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Monday, 7 July , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
فعالیت امواج ناپایدار بارشی در آذربایجان‌غربی تداوم دارد

رییس اداره هواشناسی مهاباد گفت: با ورود امواج ناپایدار و ضعیف بارشی به آذرباتیجان غربی، فعالیت این امواج تا فردا (پنجشنبه) در برخی مناطق استان تداوم دارد.

اردلان محمدپور افزود: فعالیت این امواج ناپایدار و ضعیف بارشی بیشتر به صورت بارش ضعیف و پراکنده است که بارش ها در مناطق کوهستانی به صورت برف خواهد بود.

وی اضافه کرد: در شبانه روز گذشته بیشترین بارش استان در سردشت پنج میلی‌متر، پیرانشهر ۲ میلی‌متر، چایپاره، مهاباد و تکاب نیز یک میلی‌متر گزارش شده است.

رییس اداره هواشناسی مهاباد گفت: فعالیت این امواج ناپایدار و ضعیف بارشی تا فردا (پنجشنبه) تداوم دارد و با خروج آن دمای هوا بین یک تا ۲ درجه سانتی‌گراد کاهش پیدا می کند.

وی اظهار کرد: در شبانه روز گذشته شهرستان تکاب و چالدران با دمای صفر درجه سانتی گراد سردترین شهر و مهاباد با دمای مثبت ۱۸ درجه سانتی گراد گرم ترین شهر استان بود و در این مدت حداقل دمای هوا در مهاباد به ۹ درجه سانتی‌گراد رسید.

ایستگاه هواشناسی مهاباد در سال ۱۳۳۵ به عنوان ایستگاه باران‌سنجی راه‌اندازی شد و از سال ۱۳۶۴ به ایستگاه سینوپتیک (اصلی) ارتقا یافت و در طول شبانه روز (هر ساعت یک بار) تغییرات هواشناسی در آن اندازه گیری و ثبت می‌شود.

شهرستان مهاباد علاوه این ایستگاه هواشناسی سینوپتیک، دارای هفت ایستگاه باران سنجی است.

مهاباد در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


سامانه جامع رسانه های کشور