
وی با بیان اینکه نانواییهای استان زیر ذره بین بازرسان کارگروه آرد، نان و گندم قرار دارند، اظهار کرد: تقویت نظارتهای محیطی بازدارنده از سطح نانواییها، برخورد جدی با متخلفان و تهدید کنندگان سلامت مردم و انعکاس و اطلاع رسانی سریع و به موقع بازخوردها باید با جدیت دنبال شود.
کرمی با قدردانی از اهتمام مجموعه عوامل متأثر در حوزه آرد و نان استان، بر تشدید بازرسی از واحدهای خبازی در خصوص کیفیت، کمیت نان و رعایت پروتکلهای بهداشتی تأکید کرد.
معاون اقتصادی استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: ارتقای کیفیت نان، قانونمندی در ساعت پخت و توزیع مطلوب، رعایت نظافت محیط کار در نانواییها امری ضروری است.
وی ادامه داد: اهتمام جدی در تامین و توزیع عادلانه سهمیه آرد و نظارت، شناسایی، معرفی و برخورد با برخی افراد سودجو و متخلف و ساماندهی مکتوب نانواییهای توزیع کننده نان برای برخی ادارات و ارگانهای دولتی و تعیین میزان نان در نظر گرفته شده در کنار بازآموزی مجدد ضوابط و استانداردهای مرتبط با آرد و نان اعم ارتقای کیفی و کمی، مسایل تغذیهای و بهداشتی مورد توجه است.
در این جلسه که حدود چهار ساعت به طول انجامید مصوبات جلسه قبل پیگیری شد و در زمینه تهیه و توزیع و ساماندهی نان مورد نیاز بیمارستانها و ادارات استانی، تهیه آرد سبوسدار برای پخت نان سنگک، نحوه ارایه و توزیع آرد ترمیمی در استان، توزیع آرد میان نانواییهای آزاد پز از موضوعات بررسی شده بود.
http://salmaspress.ir/?p=13927