نانوایان سلماسی در جلسه ای با ابتکار فرماندار این شهرستان، از نانی که خودشان پخته بودند، خوردند تا کیفیت آن را بسنجند.
کیفیت نان تولیدی در واحدهای مختلف نانوایی یکی از مهمترین مباحث در شهرهای مختلف کشور به شمار می رود که شکایت های زیادی از سوی شهروندان نیز در این خصوص انجام می گیرد.
یکی از موثرترین اصناف در کنار کشاورزان و محل های نگهداری گندم و تولیدکنندگان آرد، نانوایان هستند که می توانند با دریافت مواد اولیه و پخت مناسب، نانی با کیفیت به مردم ارائه دهند.
البته شهروندان در بسیاری از شهرهای کشور به ویژه آذربایجانغربی انتقادات و شکایاتی از نان های خریداری شده دارند که در برخی اوقات موجب جریمه نانوایان می شود.
فرماندار سلماس با درک این مشکل، در اقدامی ابتکاری، نانوایان را در جلسه ای جمع کرد تا در مورد این مشکل تبادل نظر شود.
علی علایی در این جلسه گفت: امروز طرحی در شهرستان اجرا می شود و قرار است که هر نانوا، از نانی که خودش درست می کند، در این جلسه بخورد.
وی افزود: این نانی که شما می خورید، در خانه تک تک شهروندان است و آنان روزانه از آن استفاده می کنند.
فرماندار سلماس اضافه کرد: از نانی که حاصل دسترنج خودتان است، بخورید و نقاط قوت و ضعف آن را خودتان ببینید.
البته در این جلسه مشخص شد که کیفیت نان تولیدی خوب است و فرماندار سلماس از این امر قدردانی کرد.
به نظرم می رسد که تکرار این اقدامات در شهرهای مختلف می تواند نتایج مثبتی در کیفیت کار نانوایان و البته دیگر اصناف داشته باشد.
http://salmaspress.ir/?p=21459





