×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۱۵ تیر , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Sunday, 6 July , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
کمینه دما در آذربایجان‌غربی به منفی ۲۴ درجه رسید

رییس اداره هواشناسی مهاباد گفت: با خروج سامانه بارشی و شمالی شدن جریانات، دمای هوای آذربایجان‌غربی افت شدید پیدا کرد و برای نخستین بار در سال جاری دمای منفی ۲۴ درجه در تخت سلیمان تکاب ثبت شد.

اردلان محمدپور افزود: با شمالی شدن جریانات و ریزش هوای سرد، شب گذشته دمای هوای استان به طور میانگین بین ۱۰ تا ۱۲ درجه کاهش پیدا کرد و تخت سلیمان تکاب با دمای منفی ۲۴ درجه‌ سانتی‌گراد بعد از اردبیل با دمای منفی ۲۷ و خلخال با دمای منفی ۲۶ درجه، سومین شهر سرد کشور بود.

وی اضافه کرد: در این مدت حداقل دمای هوا در تکاب منفی ۲۳ درجه، چالدران منفی ۱۵، اشنویه منفی ۱۴، سلماس منفی ۱۳، ارومیه و شاهین‌دژ منفی ۱۲، بوکان، ماکو و میاندوآب منفی ۱۱، نقده منفی ۱۰، مهاباد، پلدشت و چایپاره منفی ۹ ، پیرانشهر منفی هشت، و سردشت منفی ۶ درجه سانتی‌گراد بود.

رییس اداره هواشناسی مهاباد در خصوص تداوم سرما در استان نیز گفت: این روند کاهش دمای هوا فردا دوشنبه نیز تداوم دارد اما از روز سه‌شنبه به تدریج دمای هوا افزایش پیدا می کند.

وی افزود: در شبانه روز گذشته تخت سلیمان تکاب با حداقل دمای منفی ۲۴ درجه سانتی‌گراد سردترین شهر و سردشت با دمای سه درجه سانتی گراد گرم ترین شهر استان بود و در این مدت دمای هوا در مهاباد بین منفی ۹ و ۲ درجه سانتی‌گراد در نوسان بود.

ایستگاه هواشناسی مهاباد در سال ۱۳۳۵ به عنوان ایستگاه باران‌سنجی راه‌اندازی شد و از سال ۱۳۶۴ به ایستگاه سینوپتیک (اصلی) ارتقا یافت و در طول شبانه روز (هر ساعت یک بار) تغییرات هواشناسی در آن اندازه گیری و ثبت می‌شود.

شهرستان مهاباد علاوه این ایستگاه هواشناسی سینوپتیک، دارای هفت ایستگاه باران سنجی است.

مهاباد در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


سامانه جامع رسانه های کشور