
&#x۱f۵۳۸;امداد رسانی در مناطق مرزی به مرزنشینان توسط نیروهای هنگ مرزی
،
سرهنگ “رضا اسدی “فرمانده هنگ مرزی سلماس در تشریح این خبر گفت: امداد رسانی در مناطق مرزی یکی از اولویت های ذاتی مرزبانان است چرا که مرزبانان ولی نعمتان این مرز و بوم هستند .
وی افزود:امداد رسانی و کمک به حادثه دیدگان یک اقدام خداپسندانه و حیاتی است که پلیس در مواجهه با حوادث ناگوار از هیچ کوششی برای کمک به حادثه دیدگان فرو گذار نیست و به وظایف ذاتی و وجدانی خود عمل می کند.
سرهنگ “اسدی”در ادامه با توجه به شرایط منطقه و با اشاره به ایام تعطیلات نوروزی تصریح کرد:همدلی با مرزنشینان بستر ساز اجرای ماموریت های سازمانی و همسوی آنان را برنامه های سازمانی خواهد بود
فرمانده هنگ مرزی سلماس در پایان خاطرنشان ساخت:امیدواریم برای هیچ کدام از هموطنان ما حادثه ای رخ ندهد،اما مرزبانان در مواجهه با این حوادث ناگوار از هیچ کوششی دریغ نمی کند تا خسارات جانی و مالی را به حداقل برساند.
خبرنگار:محمدرضا فرخیان
http://salmaspress.ir/?p=14668