
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی گفت: هفت هزار و ۶۲۵ سند روستایی و شهرهای کوچک طی یک سال گذشته در استان صادر شده که ۵۱ درصد بیشتر از رقم پیش بینی شده است.
علیرضا مقدم در جلسه مشترک با مدیرکل ثبت اسناد و املاک آذربایجان غربی، افزود: قرار بود در یک سال گذشته پنج هزار و ۵۴ مورد سند روستایی و شهرهای کوچک زیر ۲۵ هزار نفر در آذربایجانغربی صادر شود که دو هزار و ۵۷۱ مورد بیشتر صادر شد.
وی اضافه کرد: در این مدت صدور اسناد روستایی چهار هزار و ۱۲۱ پیش بینی شده بود که توانستیم ۶ هزار و ۳۰۷ مورد سند صادر کنیم.
وی ادامه داد: در بخش شهرهای کوچک نیز با وجود پیش بینی صدور ۹۳۳ فقره سند، با بسیج همه امکانات و همراهی شهروندان یک هزار و ۳۱۸ مورد سند صادر شد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی با قدردانی از همکاری اداره کل ثبت اسناد و املاک استان اظهار کرد: امسال نیز برنامه کاری، صدور مجموعا پنج هزار و ۲۶۴ سند روستایی و شهرهای کوچک زیر ۲۵ هزارنفری است.
مقدم گفت: از این تعداد قرار است چهارهزار و ۱۵۸ سند ملکی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار و یک هزار و ۱۰۶ سند ملکی در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر صادر شود.
وی افزود: البته مطمین هستیم که امسال نیز میتوانیم در صورت همکاری سازمان ثبت اسناد و همراهی مردم، شاهد تحقق بیش از پیشبینیها در استان باشیم.
شهرستانهای ارومیه و نقده در حوزه صدور اسناد روستایی و شهرهای کوچک زیر ۲۵ هزار نفری در صدر شهرستانهای آذربایجان غربی قرار گرفته اند.
یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر در روستاهای آذربایجان غربی سکونت دارند.
https://salmaspress.ir/?p=18604