
خلیل زاده با بیان اینکه هم مرزی با سه کشور اهمیت و حساسیت توجه به بخش دامپزشکی استان را سخت تر میکند، ادامه داد: قرار گرفتن در کریدور پروازی پرندگان آزاد پرواز و مهاجر در شمال کشور نیز بر اهمیت کار دامپزشکی استان میافزاید و این منطقه جز یکی از ۶ کریدور کشور برای مهاجرت پرندگان است.
خلیل زاده با اشاره به اینکه فعالیت کارکنان دامپزشکی در بخش کشتارگاهها نیز چشمگیر است، یادآور شد: وجود ۱۲ کشتارگاه طیور و ۱۶ کشتارگاه دامی موجب شده تا تعدادی از همکاران در این بخشها فعال باشند.
اکبر کرامتی با بیان اینکه اهمیت کار بخش کشاورزی و دامپزشکی بالاست، افزود: از مجموع این تولیدات ارزش تولید در بخش دامی بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان و تقریبا ۳۰ درصد از مجموع کل ارزش محصولات بخش کشاورزی استان است.
وی اظهار کرد: یک میلیون و ۴۰۰ هزار کلنی تولید زنبور عسل، ۴۲۰ هکتار مزرعه پرورش ماهی، تولید ۱۱۰ هزار تن گوشت سفید و بیش از ۵۰ هزار تن گوشت قرمز پارسال داشتیم و ۴۰۰ هزار تن تولید شیر استان بود که همه اینها نیازمند حفظ بهداشت و سلامت است.
کرامتی یادآور شد: نیازمند این هستیم که در بخش دام و تولید زنبور عسل رصد مستمر کنیم چرا که یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز با کشورهای همسایه داریم که ابن مهم، رعایت موارد بهداشتی در بحث دام را ضروری میکند.
https://salmaspress.ir/?p=13632