
رئیس کل دادگستری استان از دستگیری و بازداشت تعداد۱۴نفر از سرشاخه های دوسایت هرمی غیرمجاز به نامهای قوچپین و تیمون در شهرستان خوی خبر داد.
ناصر عتباتی گفت: در پی اطلاع از فعالیتهای غیرمجاز دو سایت هرمی قوچپین و تیمون در شهرستان خوی و هدایت گسترده وجوه نقد به کانالهای یاد شده موضوع تحت رصد اطلاعاتی دادسرای خوی با همکاری نهادهای امنیتی قرار گرفت و با انجام تحقیقات و شناسایی سرشاخه های این سایتها تعداد۱۴نفر از آنها که تا حدود ۴۰۰ نفر زیرمجموعه داشتند و مبالغی را هم به حساب سرشاخه ها واریز نموده بودند دستگیر و تحقیقات مقدماتی در خصوص آنها آغاز شد.
وی افزود : پس از ارجاع پرونده به بازپرس دادسرای خوی ۱۴ متهم پرونده به اتهام اخلال در نظام اقتصادی از طریق جذب اعضای متعدد جدید برای کسب سود دو گروه غیرمجاز تیمون و قوچپین پس از اقرار به عضویت و کسب سودهای کلان با صدور قرار بازداشت به زندان خوی معرفی و سپس جهت انجام تحقیقات مقدماتی و تکمیل پرونده در اختیار نهادهای امنیتی قرار گرفتند.
رئیس کل دادگستری استان با بیان اینکه تامین حقوق مالباختگان توسط دادسرای عمومی و انقلاب خوی به عنوان اولویت اصلی پرونده در حال انجام است از مردم استان خواست فریب چنین شرکت های هرمی غیرمجاز را نخورند و براحتی اموال خود را در اختیار چنین افرادی قرار ندهند.
https://salmaspress.ir/?p=13034