×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۲  .::.   برابر با : Sunday, 24 September , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
ایستگاه فضایی سلماس با ۲۰ درصد پیشرفت در حال اجرا است

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌غربی گفت: راه‌اندازی ایستگاه فضایی سلماس به وسعت ۴۰ هکتار در حال انجام بوده و تاکنون ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

قاسم جلیلی نژاد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این ایستگاه فضایی سلماس جزو طرح‌های اولویت‌دار بوده و در صدد هستیم طی سال جاری آن را به بهره برداری برسانیم.

وی اضافه کرد: ایستگاه سلماس به عنوان یکی از چهار ایستگاه اصلی کشور وظیفه کنترل و بهره‌برداری از ماهواره‌های ساخته شده در کشور را برعهده دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌غربی اظهار کرد: دریافت تصاویر ماهواره‌ای جدید و ارائه آن به کاربران و سازمان‌های بهره‌بردار از جمله جهاد کشاورزی و مدیریت بحران و همچنین استارتاپ‌های فضایی برای توسعه کسب و کارهای فضاپایه از دیگر اهداف راه‌اندازی این ایستگاه فضایی است.

جلیلی نژاد ادامه داد: ساختمان اداری این ایستگاه آماده بهره‌برداری می‌شود که برای این امر حدود ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی گفت: توسعه زیرساخت‌های فضایی یکی از نیازمندی‌های اصلی برای توسعه دانش و شکل‌گیری زنجیره صنعت فضایی در کشور به شمار می‌رود.

سازمان فضایی ایران اکنون توسعه ٢ ایستگاه ‌و احداث ۲ ایستگاه جدید دیگر را در کشور را در دستور کار دارد و ایستگاه سلماس یکی از آنهاست.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.