مسئولین سلماس به همراه جمعی از خبرنگاران از کارخانه کاوه سودا مراغه بازدید کردند
مسئولین شهرستان سلماس از جمله امام جمعه،فرماندار،شهردار و اعضای شورای اداری به همراه جمعی از خبرنگاران از کارخانه شیشه سودا واقع در مراغه بازدید کردند و ضمن معرفی ظرفیت های شهرستان سلماس با نحوه فعالیت کارخانه کربنات سدیم آشنا شوند.
مسئولین سلماس از کارخانه های شرکت کاوه سودا، تولید کننده کربنات سدیم سبک و سنگین و شرکت شیشه آسا فلوت، تولید کننده انواع شیشههای فلوت، آینه و رفلکس واقع شهرستان مراغه بازدید بعمل آوردند.
ظرفیت عظیم سرمایه گذاری و اشتغال آفرینی این گروه صنعتی در شهرستان سلماس فرصت فوق العاده ای است تا علاوه بر گشودن گره اشتغال در این شهرستان در ارتقا شاخص های صنعت و پیشرفت در شهرستان سلماس موثر واقع شود.
با توجه به قرار گرفتن شهرستان سلماس در در شاهراه ارتباطی، نزدیکی به مرزهای مهم صادراتی و اقتصادی و همچنین برخورداری از ظرفیت ارتباط ریلی،در کنار سرمایه گذاری این مجموعه میتواند سلماس را به یکی از مناطق مهم صنعتی شمالغرب کشور تبدیل کند.
این گروه صنعتی، محصولات خود را به بیش از ۵۰ کشور جهان از جمله کشورهای اروپایی، آسیای، خاورمیانه، و آفریقایی صادر می کند.
گروه صنعتی شیشه کاوه در سال ۱۳۶۱ فعالیت خود را آغاز کرد
گروه صنعتی شیشه کاوه در سال ۱۳۶۱ با هدف تأمین انواع ظروف شیشهای خانگی فعالیت خود را با تأسیس کارخانه بلور شیشه آغاز کرد.
این سازمان در سال ۱۳۷۹ فعالیتهای خود را در زمینه تولید شیشه گسترش داده و کارخانه شیشه تخت و آیینه ایران فلوت را راه اندازی کرد و شروع به تولید شیشه های فلوت با آخرین فن آوریهای ساخت شیشه نمود. این محصول بواسطه شیشه گداخته روی بستر قلع مایع بدست میآید.
این مجموعه هم اکنون با بیش از ۴۰ سال تجربه به عنوان بزرگترین تولید کننده شیشه و بلور در بخش خصوصی در کشور ایران و منطقه شناخته میشود.
در حال حاضر فعالیتهای این گروه در چهار حوزه کسب و کار شامل بلور یا ظروف شیشه ای ، شیشههای تخت، مواد اولیه صنعت شیشه و صنایع پتروشیمی دسته بندی میگردند.
گفتنی است که از لحاظ آلایندگی این کارخانه نیز در منطقه سلماس نباید هیچگونه نگرانی وجود داشته باشد چرا که پساب این کارخانه آب نمک با مطابقت ۱۰۰ درصدی با آب دریاچه ارومیه می باشد و از طریق لوله گذاری مستقیما به سمت دریاچه ارومیه روانه خواهد شد و هرگونه شبهه و شایعات در خصوص آلاینده بودن و آسیب زیست محیطی این کارخانه به اذعان کارشناسان صحت ندارد بطوریکه در محوطه کارخانه شاهد وجود باغ،گلخانه،اسطبل و محل هایی برای نگهداری از انوع حیوانات از جمله گوسفند و نژاد های خاصی از اسب بودیم که هرگونه شایعه در خصوص آسیب فعالیت این کارخانه به گونه های جانوری را رد می کند و وجود باغ و گلخانه در مجاورت کارخانه نیز شایعات در خصوص آسیب به پوشش گیاهی را به کلی رد می نماید همچنین در خصوص آسیب جسمی به کارکنان نیز با بررسی پرونده های پزشکی کارکنان این مجموعه توسط مدیر شبکه بهداشت و درمان سلماس مشخص شد هیچگونه آسیبی متوجه کارکنان این مجموعه حتی با ۲۰ سال کار نشده است.
این واحد صنعتی قرار است در منطقه لکستان سلماس احداث شود در صورت احداث این کارخانه شاهد تحولی شگرف و همه جانبه در این منطقه خواهیم بود.
خبرنگار:محمدرضا فرخیان
http://salmaspress.ir/?p=14292