×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۱ مهر , ۱۴۰۲  .::.   برابر با : Saturday, 23 September , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
درصدد خدمت به مردم و نشاط آفرینی در شهر سلماس هستیم

عبدالله قنبری شهردار سلماس در نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان ضمن بیان عملکرد شهرداری سلماس در حوزه های مختلف از جمله حوزه عمرانی گفت:کسب رضایتمندی مردم در اولویت کاری شهرداری سلماس قرار دارد و این مهم جز با همیاری و همدلی تمامی عوامل مجموعه شهرداری و حمایت های بی دریغ اعضای محترم شورای شهر میسر نخواهد شد.
قنبری اضافه کرد امروز شهرداری سلماس در مسیری قرار دارد که میتوان به جرات بیان کرد که عملیات های عمرانی و آبادانی در تمام نقاط شهر اجرایی شده است و اینک نیز همزمان با فصل سرما و بارندگی،شهرداری سلماس آمادگی لازم را برای عملیات های زمستانی از جمله برفروبی معابر دارد.شهردار سلماس اضافه کرد:تا کنون در طول سال ۱۴۰۱ بیش از ۷۰میلیارد تومان درآمد و مطالبات شهرداری سلماس وصول شده که بیش از ۴۰ میلیارد آن صرف هزینه های جاری و بیش از ۴۰ میلیارد آن به همراه هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات و ماشین آلات صرف هزینه های عمرانی شده است.
قنبری از افزایش درآمد و هزینه کرد شهرداری سلماس خبر داد و گفت:وضعیت درآمد و هزینه کرد شهرداری سلماس نسبت به مدت مشابه سال گذشته از رشد ۱۰۰درصدی برخوردار بوده است و تلاش می شود با افزایش درآمد شهرداری از طرق گوناگون در ارتقا و گسترش خدمات شهرداری نیز سرآمد باشیم.
وی افزود: بالغ بر ۱۸ هزار متر جدول گذاری ، ۸۵۵ مترمربع بتن پلاک ، بیش از ۱۴۹هزارمترمربع آسفالت ریزی معابر ، اجرای ۵۱۰ متر دره اسلام آباد ، احداث منبع آب منقطه ویژه اقتصادی سلماس، احداث ۳۴۰مترمربع ساختمان چندمنظوره ارتش ، ۴۴۰۰مترمربع اجرای آسفالت و ۱۳۱۳متر اجرای جدول در پادگان ارتش بخشی از اقدامات انجام شده توسط شهرداری سلماس در طول سال ۱۴۰۱ می باشد و همچنین در راستای خدمت رسانی به مردم عزیز در طول سالجاری ۴۴کوچه به مساحت ۳۱.۸۰۰ مترمربع و ۵۰ خیابان اصلی به مساحت ۱۲۳.۶۴۰ مترمربع آسفالت ریزی شده است.
قنبری با اشاره به حمایت های بی دریغ نماینده مردم سلماس از پیشرفت و آبادانی شهر و همچنین جذب ماشین آلات و اعتبارات با پیگیری های ایشان برای شهرداری سلماس گفت: اعطای تسهیلات ویژه مالی ، تخصیص ماشین آلات عمرانی از جمله یک دستگاه لودر به طور کاملا رایگان ، پیگیری مراحل تصویب نهایی و ابلاغ نهایی طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی شهرستان با پیگیری های مستمر نماینده مردم شریف سلماس در مجلس شورای اسلامی محقق شده است
قنبری در خاتمه اضافه کرد ایجاد محیط شهری با نشاط از وظایف شهرداری می باشد و در این راستا برابر اقدامات انجام شده سال آینده پارک و شهربازی دیلمان باغی سلماس بصورت اساسی بازسازی و توسعه خواهد یافت و در نظر داریم نسبت به بازسازی دستگاه های شهربازی موجود نیز اقدام کنیم.

حسین رمزی رییس شورای اسلامی شهر سلماس در نشست خبری با خبرنگاران ضمن قدردانی از تلاش های مجموعه شورای اسلامی و شهرداری شهر شطرنجی سلماس گفت: در طول سال ۱۴۰۱ ۹۶ جلسه رسمی در صحن شورای اسلامی شهر سلماس برگزار شده که حاصل آن ۱۴۰ مصوبه از جمله ۲۶ مصوبه سرمایه گذاری ، ۱۶ مصوبه فرهنگی ، ۱۹ مصوبه مساعدت مالی و ۹ مصوبه ترافیکی می باشد.
رمزی اضافه کرد:امسال موفق به انجام آسفالت ریزی با ۱۷۵ تن قیر رایگان در مناطق خارج محدوده شهری با تعامل و همکاری دستگاه های مختلفی دولتی و سپاه در سطح شهر شدیم.
رئیس شورای شهر سلماس با بیان اینکه ارتقا رتبه شهرداری از حهات گوناگونی حائز اهمیت است گفت:مراحل نهایی ارتقای رتبه شهرداری از ۸ به ۹ نیز در سال ۱۴۰۱ انجام شده و سال آینده شاهد تاثیر بسزای آن در اعطای تسهیلات و بودجه دهی به شهرداری خواهیم بود.
وی افزود:پروژه کمربندی ارتش حدود ۸۰درصد پیشرفت دارد و ۲۰درصد باقیمانده تعهدات نیز سال آینده احداث و پس از اتمام به بهره برداری خواهد رسید و همچنین مراحل نهایی واگذاری طرح پسماند شهری در حال انجام است و از سه محل شناسایی شده ، کارشناسی به عمل آمده و یک محل انتخاب شده است و پس از اخذ تاییدیه نهایی ، طبق فاز بندی روند اجرایی آغاز خواهد شد.
رمزی عنوان کرد:پارک بانوان سلماس نیز در محل پارک ملت مجددا جانمایی شده و به زودی شاهد احداث و آماده سازی آن خواهیم بود.
وی با اشاره به وجود مشکل سد معبر در سلماس گفت:باتوجه به مشکل سدمعبر و تجمع دست فروشان در معابر هسته مرکزی ، درنظر داریم با احداث چند بازارچه محلی در نقاط مرکزی این مشکل را برطرف کنیم و اقداماتی نیز در این راستا انجام داده ایم همچنین در راستای ساماندهی و ایجاد فضای پارکینگ در شهر ، شورای دوره ششم مصوبه ای دارد که سرمایه گذاران احداث پارکینک را از پرداخت کلیه عوارض معاف می کند و امیدواریم این امر موجب تشویق سرمایه گذاران برای احداث پارکینگ مخصوصا در نقاط پرتردد شهری نماید.
رئیس شورای شهر با اشاره به آخرین وضعیت منطقه ویژه اقتصادی سلماس گفت:روند واگذاری ۵۰هکتار از اراضی منطقه ویژه اقتصادی سلماس به سرمایه گذاران آماده شده و ورود سرمایه گذاران در اینخصوص جهت ایجاد و احداث واحدهای مختلف بلامانع است.

خبرنگار:محمدرضا فرخیان

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.